KOMBI SELIDBE BEOGRAD

SELIDBE KOMBIJEM

BEOGRAD

064/ 07 08 623

NAŠA DOSTUPNOST: 24/7

LOKACIJE: Obavljamo prevoz i selidbe na teritoriji Beograd, Srbije i inostranstva.

KO: Profesionalna agencija za selidbe i prevoz

KAKO: Kombi prevoz selidbe – profesionalno, jednostavnije, jeftinije

Kombi Selidbe Beograd je najčešći vid transpotra stvari, robeobe i nameštaja – kada se radi o selidbama u Beogradu. Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Naš koncept saobraćaja u Beogradu zna da bude komplikovan. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mesta koje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje.

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković, u sklopu svog voznog parka poseduje dva tipa kombija. Veći i manji kombi prevoz selidbe.


Dimenzije kombi vozila:

  • dužina tovarnog prostora: 3.20 m
  • visina tovarnog prostora: 1,85 m
  • širina tovarnog prostora: 1,80 m
  • ukupna nosivost: 1500 kg

    NAPRAVITE BESPLATNU PROCENU

 

KOMBI SELIDBE – PREDNOSTI

1. LAKŠE

Sa kombijem je mnogo lakše prići bilo kojoj zgradi, ući u bilo koju ulicu i pronaći mesto za parkiranje. Kombi prevoz selidbe su jako pogodni za gradove i predstavljaju laka rešenja za vaš izazov selidbe Beograd. Mi smo tu da stručnim savetima i profesionalnim akcijama učinimo vaše selidbe Beograd, selidbe Srbija, međunarodne selidbe – lakšim i jednostavnijim.

2. BRŽE

Kombi je prevozno sredstvo koje se snalazi u svim delovima grada. Na otvorenom ili zatvorenom putu. Brzo prevozno sredstvo čija je mobilnost jedna od glavnih karakteristika. Naša agencija za selidbe i prevoz poseduje savremeni vozni park u čijoj jedinioci imamo vise raspoloživih kombi vozila. Kombi selidbe su naša specijalnost. Rezervisite vaše kombi selidbe Beograd.

3.JEFTINIJE

Pored toga što naša agencija svim svojim klijentima rado izlazi u susret i vrši besplatnu procenu selidbe, usluga kombi prevoza robe je dodatna pogodnost koja štedi vaš novac. Procena je da je kombi prevoz u proseku oko 30% jeftiniji od kamionskog prevoza, pa su selidbe kombijem pravo rešenje ukoliko ne želite da potrošite previše novca.

KOMBI PREVOZ – SELIDBE

Selidbe kombijem vršimo na čitavoj teritoriji grada Beograda, Srbije. Kao i na teritoriji država Evrope – međunarodne selidbe.

Selidbe Beograd– kombijem- najpraktičnije zbog gužbe, nedostatka parking mesta, prostora, infrastruktike, uskih prolaza,…

Selidbe Srbija – kombijem- velika mobilnost kombija. Pouzdano i brzo. Selidbe kombijem u Niš, Novi sad, Kragujevac, Kruševac. Selidbre kombijem Subotica, Sombor, Kikinda, … Selidbe kombijem (kombi selidbe) vršimo u svim gradovima Srbije.

Međunarodne selidbe – kombijem- Kombi se koristi kada su u pitanju selidbe manjeg i srednjeg obima. Međutim, klijenti nekada biraju dva kombija za svoje selidbe – umesto selidbe kamionom. To samo još jednom potvrđuje da je kombi prevozno sredstvo sa dodatnim pogodnostima.

KOMPLETNE SELIDBE

Kompletne selidbe su jedna od najčešće traženih usluga u našoj agenciji. To je vrsta usluge koja obuhvata čitav proces selidbe. Od pravljenja plana do raspakivanja stvari. Ovakav tip selidbe se može vršiti i kombijem i kamionom. U zavisnosti od vaših želja kao i obima stvari za selidbu. Kompletne selidbe kombijem Beograd.

SAZNAJ VIŠE…

BLOG

Ideja nam je da preko blog postova informišemo o samom procesu selidbe kako bismo vam pomogli, ukoliko se odlučite da stvari preuzmete u svoje ruke. Naše iskustvo kaže da moramo da dajemo da bismo dobili.. Pratite naš blog!

SAZNAJ VIŠE…

Call Now ButtonPozovite besplatno 0640708623