MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE

Selidbe poslovnog prostora
KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU
29 јула, 2021
Jeftine selidbe Beograd
Šta vam je sve potrebno za selidbu u Beogradu
8 новембра, 2021
Show all

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE

Sve što vam je potrebno od materijala za selidbe Beograd, Srbija, inostranstvo

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE. Savetujemo vam da kada sve smislite u glav, stvarite to I na papir kako biste tokom selidbe imali sve na jednom mestu. Materijal je pre potreban, pronađite dobroo snabdevenu fabriku I pouzdanog prodavca koji će vam uputiti na novo I bolje. Naša agencija z asleidbe I prevoz Drašković – SD veoma pridaje materijalima I pakovanju stvari za selidbu. Smatramo da je to korak koji na pomaže da, između ostalog, sačuvamo stvari od grebanja, prljanja, lomljenja, I tako dalje. Mi kada radimo selidbe Beograd, Srbija ili inostranstvo imamo dvostruku pripremu za prevoz. Odnosno dodatno obezbeđivanje stvari. Savet -kada ste stvari dobro upakovali, pre nego što ih smestite u kombi ili kamion ili pick up ili automobil – postavite debeli material I sve stvari pričvrstite I fiksirajte kanapom sa sajlom.

Donosimo vam spisak potrebnog materijala za selidbe

Beograd, Srbija, inostranstvo

1. Kartonske kutije za selidbe

Kod nas mozete naci kutije za selidbe raznih dimenzija I debljine. Kutije su nezaobilazni materijal za

selidbe.Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane I predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene I zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva. Pogledajte kakve kutije nudimo…Saznajte vise o najpovoljnijem materijalnu za selidbe…

2. Namenske kartonske kutije za selidbe

Ovo je dodatni materijal za selidbe. U nasoj ponudi nalaze se dve vrste namenskih kutija. Prva su garderober kutije za prevoz stvari, garderobe. Druge su namenske kutije za knjige. Mi smo jedini na trzistu, za sada, koji posedujemo ovakve kutije. One umnogome olaksavaju selidbe knjiga. Pogotovo ako su u pitanju selidbe biblioteke, bilo provatne bilo drzavne.

3. Streč folija

Pogodna je za sve vrste pakovanja I zastite stvari tokom selidbe. Ima razlicite namene. Osnovna njihova karakteristika jeste da su veoma tanke, ali su izdržljive i obezbeđuju veliku stabilnost tovaru koji je upakovan u streč folije. Najveća prednost streč folije jeste što je vrlo rastegljiva, pa se u nju može upakovati teret bilo koje vrste.Bezbednost vaši stvari tokom selidbe prioritet je naše agencije, zato se trudimo, da osim brze i efikasne selidbe, obezbedimo i sve prateće elemente po veoma povoljnim uslovima, najboljim na tržištu.

4. Pucketava folija

Tokom svake selidbe zadese se neke lomljive stvari, sitne stvari, osetljiv

inventar. Najbolja zastita za ovakav tip stvari I jeste PUCKETAVA FOLIJA. Ona se primenjuje I za:

• Staklo

• Keramiku

• Drvo

• Mebl

• Celik

Pogodna je za staklene elemente, sve vrste nameštaja, zaštitu mašina, sitnih predmeta, lomljivih predmeta, dragocenih predmeta.

Call Now ButtonPozovite besplatno 0640708623