Selidba kancelarija i poslovnog prostora

selidbe beograd
8 koraka za selidbe Beograd
22 јуна, 2021
Selidbe poslovnog prostora
Međunarodna selidba
19 јула, 2021
Show all

Selidba kancelarija i poslovnog prostora

Jeftine selidbe Beograd

Selidba kancelarija i poslovnog prostora

Selidba kancelarija i poslovnog prostora, bilo da ste fizičko lice ili firma, svima je potrebna pomoć oko selidbe. Usled toga vam pružamo i uslugu selidba kancelarija i poslovnog prostora. Ukoliko imate firmu ili ste u njoj odgovorno lice za organizaciju selidbe, naš tim profesionalaca je tu da pomogne, kako logistikom, tako i fizičkim poslom.

Gde početi prilikom selidbe kancelarija i poslovnog prostora?

Ukoliko selite poslovni prostor, potrebno je da znate u koji prostor se selite. To da li vaša dokumentacija i stvari idu u veći ili manji prostor igra presudnu ulogu. Ukoliko je prostor manji, velike su šanse da je potrebno obaviti veliko čišćenje. Porebno je znati datum selidbe i šta se sve prennosi.

  • Sa našim timom prvo pravite plan rasporeda nameštaja u novom prostoru kako biste znali šta pakujte i šta se prenosi.
  • Prvi savet je da zaposleni spakuju svoje lične stvari, biljke, fotografije, šolje i slično.
  • Nakon ličnih stvari proverite da li se nameštaj uključujući stolove, stolice i police prenose. Tu spadaju i sve vaše mašine, sefovi i alati. Oni se po potrebi mogu demontirati i montirati na novoj lokaciji.
  • Ovo je savršen trenutak da se nepotrebna dokumentacija arhivira, a ona koja se prenosi, da se sačuva adekvatno. Dokumenta koja se čuvaju poređajte po abecednom redu ili brojčano, kako se tokom transporta ne bi pomešala. U te svrhe se koriste kutije koje će zaštititi dokumenta tokom vožnje. Pritom su kutije idealne za obeležavanje sadržaja kako bi se raspakovala najbolje.
  • Svaka firma ima budžet. Iskoristite pogodnost agencije za selidbe koja pruža besplatnu procenu selidbe. Prilikom procene troškova selidbe se računa sve, od spratnosti, prilaza objektima do gabarita i težine stvari i slično. Uzećemo detaljan popis svih stavki koje treba da preselimo i Vaše zahteve prilikom preseljenja. Plan se radi u skladu sa  budžetom kojim raspolažete.

 

Vaši zaposleni sigurno nisu dovoljno obučeni kako da sav nameštaj, alati, mašine i slično stignu sa tačke A do tačke B sigurno, jeftino i bez oštećenja. Tu je naš tim da pomogne! Ukoliko nas kontaktirate, mi u dogovoru sa vama pravimo ceo plan.

 

Pakujemo, transportujemo i montiramo na mestu. Imamo dugogodišnje iskustvo i vredne ljude koji će odgovarajućim alatima za montažu i demontažu obaviti dobar posao. Takođe raspolažemo širokom lepezom zaštitnih materijala kako bi se sve ivice dobro izolovale i kako bismo osigurali siguran prenos vaših stvari.

Call Now ButtonPozovite besplatno 0640708623