SELIDBE ZVEZDARA

IMAMO SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠE SELIDBE

064/0708623

Korisne informacije:

  • Dostupni smo 24/7

  • Imamo najpovoljnije cene selidbe

  • Dajemo garanciju na sve stvari

Usluge:

Opština Zvezdara predstavlja jednu od većih opština u Beogradu. Selidbe su česte u ovom delu grada, kako zbog svoje dobre povezanosti sa gradom, tako i zbog položaja i novih stambenih jedinica. Ukoliko je va[a odluka da se selitte na Zvezdaru ili sa opštine Zvezdara, mi smo vaš pravi izbor. Bllizu smo vaše lokacije, uvek dostupni I nudimo širok spektar usluga za selidbe I prevoz Beograd, selidbe Zvezdara.

Usluga selidbe Zvezdara, može da obuhvata sve što vam je potrebno…Počevši od kreiranja plana selidbe, preko pakovanja i osiguravanja vaših stvari, robe, nameštaja…Do utovara, istovara i naravno prevoza. Celokupan materijal za selidbe koristimo i posedujemo. Ukoliko se odlučite da sami uradite deo procesa pakovanja stvari, robe, nameštaja – možete ga kupiti i kod nas. Ukoliko se odlučite za uslugu KOMPLETNE SELIDBE – sav naš materijal je besplatan!

KAKO DA SAZNATE TAČNU CENU ZA SELIDBE ZVEZDARA

Postoji više načina da se informišete o našim cenama. Pre svega, treba da znate koja usluga ili usluge su vama potrebne. Sa kojim količinom stvari raspolažete…Kuda se selite…Da li vam je potreban materija i tako dalje…OVDE možete saznati više o cenama nekih pojedinačnih usluga koje nudimo. OVDE možete saznati cene materijala za pakovanje vaše selidbe Zvezdara.

ALI…ono što mi predlažemo i jeste da nas kontaktirate. T o možete učiniti putem broja telefona 064/07 08 623. Zatražite BESPLATNU PROCENU SELIDBE! Besplatna procena selidbe obavljamo na više načina:

  • Dolaskom na lice mesta vršimo popis stvari i putem razgovora dolazimo do ostalih informacija vezanih za vašu selidbu.

  • Putem VIBER. Na viber nam možete poslati slike stvari i prostora. Možete sve i snimiti, ukoliko vam je lakše. U poruci napišite propratne informacije vezane ya vasu selidbu na Zvezdaru ili sa Zvezdare.

  • KONTAKT-Kancelarija. Takođe kao opciju Vam nudimo da jednostavno poyovete našu kancelariju i odgovorite na par pitanja koje ćemo vam postaviti.

VIŠE O BESPLATNOJ PROCENI SELIDBE ZVEZDARA

SAZNAJTE OVDE

SELIDBE ZVEZDARA

PREDNOSTI KOMBI PREVOZA

Kombi prevoz je najčešći vid transpotra stvari. Robe i nameštaja kada se radi o selidbama u Beogradu. Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Naš koncept saobraćaja u Beogradu zna da bude komplikovan. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mestakoje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje ako obavljamo vase selidbe Zvezdara.

SELIDBE ZVEZDARA

SELIDBE I TRANSPORT ROBE ZA VREME PANDEMIJE

Principi za izracunavanje cene selidbe Beograd I za vreme pandemije ostaju iste. Uz sve mere opreznosti koje su donete kao pravilnik u firmama. Sto se tice medjunarodnih selidba, one su pomalo otezane ali uz pripremljenu dokumentaciju I dozvole funkcionise.Selidbe Zvezdara su protekle, do sada, u najboljem mogućem redu. Uz poštovanje drugog i poštovanje svih dodatnih mera budite sigurni da vaša selidba prolazi bez problema i bez stresa! Sa nama je mnogo lakše, mi nosimo vaš teret!

Call Now ButtonPozovite besplatno 0640708623