Šta vam je sve potrebno za selidbu u Beogradu

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE
8 новембра, 2021
Show all

Šta vam je sve potrebno za selidbu u Beogradu

Jeftine selidbe Beograd

Šta vam je sve potrebno za selidbu u Beogradu

Šta vam je sve potrebno za selidbu u Beogradu. Usled smanjenja troškova ili tesnijeg budžeta, klijenti se često odlučuju za opciju angažovanja agencije za selidbe u smislu ugovaranja transporta. To znači da pakovanje obavljaju samostalno. Napravili smo vam jednostavan i kratak spisak stvari koje će vam ukazati na to šta je sve potrebno za selidbu u Beogradu kako biste bili pripremljeni.

Sama organizacija selidbe nije vrlo zahtevan posao ukoliko sve lepo i na vreme uplanirate. Ukoliko ste se već selili nekad, imate uvid u to koliki je posao u pitanju i šta vam je sve potrebno. Bilo da selite stan, kuću, poslovni prostor, magacin ili nešto drugo, selidba se može obaviti za relatnivno kratko vreme, kad ste orgaizovani.

Ukoliko se selite sami, ovo su stvari koje je potrebno da nabavite ili uradite kao biste otpočeli pakovanje.

· Nabavite sav potreban materijal za pakovanje. Ovo će omogućiti da se sve vaše stvari budu upakovane bezbedno, maksimalno zaštićene.

· Napravite plan selidbe pre samog početka posla, to znači da ugovorite vreme kad će agencija doći po vaše stvari i kad će se one prenositi na željenu lokaciju. Do tog momenta sve što je trebalo da bude obavljeno se takođe nalazi na tom spisku.

· Selite krupnije stvari i često ćete blokirati ulaze i prolaze u toku tog dana – obavestite komšije. Upozorite ljude na potencijalnu buku ili „gužvu“ u prolazima.

· Obezbedite parkinge na vašoj trenutnoj lokaciji kao i parking na novoj lokaciji.

Koje materijale za pakovanje bi trebalo da nabavite?

· Kartonske kutije različitih veličina – ove kutije bi trebalo da budu kvaitetnije, da mogu da izdrže određeni teret bez cepanja, da se mogu zatvarati i po potrebi da budu jednobojne, kako biste sve zapakovano mogli da obeležite.

· Zaštitne folije – streč folija, zaštitna pucketava folija.

· Papir za pakovanje.

· Markeri za obeležavanje sadržaja kutija.

· Lepljiva traka – selotejp za zatvaranje kutija.

· Velike kese, džakovi od 120L, po mogćustvu jači i kvalitetniji džakovi koji neće popucati.

Dobra stvar je što su ovo materijali koji se mogu nabaviti u većim marketima. Srećna selidba!

Call Now ButtonPozovite besplatno 0640708623